جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پکن:

Beijing

تهران:

Tehran

گزارش نشست اتاق ایران و چین با سرکنسول ایران در هنگ کنک مورخ ۱٣ بهمن ٩٣

نشست اتاق ایران و چین با سرکنسول ایران در هنگ کنگ  به منظور  بررسی  مشکلات و مسائل  فعالین اقتصادی  ایران در هنگ کنگ و راه های گسترش فعالیتهای تجاری در هنگ کنگ  روز دوشنبه مورخ ۱٣ بهمن ٩٣ در محل اتاق برگزار گردید.

 

عسگراولادی رئیس اتاق ایران و چین ابتدا  ضمن ارائه شرح مختصری از روابط ایران و هنگ کنگ   این کشور را دروازه ورود به چین دانسته و به اعضا اتاق ایران و چین توصیه نمود  افزایش روابط تجاری با هنگ کنگ   نیازمند  برنامه ریزی طولانی مدت می باشد. وی ضمن اشاره به سوابق آقای فاخری در بخش های مختلف اقتصادی گفت اتاق مشترک ایران و چین با همکاری با  سرکنسولگری ایران در هنگ کنگ  آماده هر گونه همکاری و حمایت از تجارو بازرگانان ایرانی  برای توسعه فعالیتهای تجاری بویژه سرمایه گذاری مشترک  در هنگ کنگ  می باشد.
رئیس اتاق ایران و چین  میزان صادرات ده ماهه اول سال ٩٣ به هنگ کنگ را ۶٢۰ میلیون دلار  اعلام کرد و  گفت بازار های هنگ کنگ  به دلیل وجود شرکتهای چند ملیتی دارای  اهمیت بسیاری است و تعهد  شرکتهای هنگ کنگی به  اجرای قراردادها  به مراتب  بهتر است .
فاخری سرکنسول ایران در هنگ کنگ  گفت  با توجه به  حجم بیش از ۵۰۰ میلیون دلاری  با هنگ کنگ  که در مقایسه با  حجم تجارت  با چین رقم قابل ملاحظه ایست برنامه ریزی برای فعالیت و حضور تجار ایرانی در هنگ کنگ بسیار با اهمیت می باشد.
وی در ادامه گفت  ٩۰ درصد تولید ناخالص داخلی هنگ کنگ از بخش صنایع خدمات تامین می گردد  و این کشور جز پنج کشور جهان است که از آزادی اقتصادی برخوردار است  بنابراین با توجه به شرایط فعلی  تحریم  برای شرکتهای که در حوزه تجارت و خدمات فعالیت دارند  فرصتهای مناسبی را دارا می باشد.
سرکنسول ایران در هنگ  کنگ از برنامه ریزی و مطالعه برای حضور بخش خصوصی در هنگ کنگ خبر داد و گفت بخشی از برنامه های  آتی حضور در نمایشگاهها ، مبادله هیات های تجاری  ، برگزاری سمینار های فرصتهای سرمایه گذاری مشترک در ایران و هنگ کنگ  به منظور گسترش روابط تجاری با هنگ کنگ خواهد بود.
فاخری گفت ٩۰ درصد اقلام صادراتی به هنگ کنگ  مواد غذایی از جمله پسته ، زعفران و پای مرغ  می باشدکه با توجه به امکان صادرات به چین از طریق هنگ کنگ و فراهم نمودن نیازهای مالی و تسهیلات  می توان موجب افزایش حجم تبادلات  در این کشور را ایجاد نمود.
سرکنسول ایران در هنگ کنگ   با اشاره به عضویت هنگ کنگ در سازمان تجارت جهانی  گفت  این کشور دارای ظرفیتهای ویژه ای در خصوص تجارت بین الملل  می باشد و میتوان با   برگزاری دوره های آموزشی  برای شرکت های کوچک و متوسط ایرانی   برنامه ریزی نمود و از ظرفیت سازی  برای شرکت ها  در ایجاد شبکه های تجاری بهره برد.
حریری ، نایب رئیس اتاق ایران و چین  گفت  محور توسعه روابط با هنگ کنگ  شامل  الگو پذیری  از نحوه فعالیتهای بنگاههای کوچک و متوسط  و اهمیت بخش خصوصی و فعالیت شرکتها ، اهمیت نقش اتاقهای بازرگانی د تصمیم گیریها و برنامه ریزی های کلان اقتصادی  و  نحوه پذیرش سرمایه  در ای نکشور می باشد.
در پایان نشست  فعالین اقتصادی به طرح سوالات و مشکلات خود پرداختند.