جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پکن:

Beijing

تهران:

Tehran

مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین روز دوشنبه 20آذر

مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین روز دوشنبه 20آذر 91 با حضور مقاماتی از سفارت چین و اعضای اتاق ایران و چین برگزار گردید.
عسگراولادی رئیس اتاق ایران و چین ضمن خوشامدگویی به اعضاء اتاق ایران و چین گفت: روابط بین دو کشور تا سال گذشته رابطه ای درخشان  و شفاف  و روبه جلو  بوده و امسال با مشکلات در نقل و انتقالات بانکی  موجب چالش هایی شده که امیدواریم با حمایت مقامات مرتبط دو طرف برطرف گردد.

 

 


رئیس اتاق ایران و چین خاطر نشان نمود که این اتاق مساعی خود را جهت  رفع مشکلات اعضاء به کار خواهد بست.

وی در ادامه سخنانش  با اشاره به مسائل داخلی گفت: لایحه مالیاتی مطرح شده در مجلس  را به نفع کشور و موجب پیشرفت آن نمی دانم و معتقدم به جای آن برای عبور از شرایط اضطرار لایحه  اقتصاد مقاومتی پیشنهاد مقام معظم رهبری اجرا گردد.
عسگراولادی اذعان نمود در ده ماهه اخیر اقتصاد کشور با التهابات ارزی روبه رو بوده که مسئولین مربوطه  تمام تلاش خود را برای رفع این مسائل و مدیریت مناسب ارزی به کار بسته اند.
وی با اشاره به 5 هزار عضویت اتاق ایران و چین  این اتاق را بزرگترین اتاق مشترک در کشور عنوان نمود و از اعضاء اتاق خواستند که مشکلات خود را به اتاق ایران و چین اعلام نمایند تا در جلسات مختلف با مقامات مسئول چین و ایران مطرح و نسبت به رفع آن اقدام گردد.
وی همچنین از طرف اتاق ایران و چین تغییرات سیاسی جدید در دولت جمهوری خلق چین را به مردم چین تبریک گفت و نسبت به تلاش مسئولین سیاسی جدید  در جهت صلح جهانی در زمینه اقتصادی و گسترش و استحکام روابط اقتصادی بین دو کشور با حفظ منافع مشترک ابراز امیدواری نمود.
میرمحمد صادقی نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران  اتاق ایران وچین را موفقترین در بین اتاقهای مشترک کشور خواند. وی گفت :”کشور ایران در موقعیت خاصی است که یقینا” گذرا خواهد بود وآینده خوبی خواهیم داشت لذا بخش خصوصی باید تلاش بیشتری در جهت رفع موانع موجود  پیش گیرد.”
نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با تایید سخنان رئیس اتاق ایران وچین اجرای لایحه مالیاتی را به ضرر بخش خصوصی دانست که توان فعالیت را از بخش خصوصی  خواهد گرفت.
یوهونگ یانگ ،سفیر جمهوری خلق چین در ایران  ، ضمن تشکر از همکاریهای اتاق ایران و چین در تعمیق و گسترش روابط بین تجار دو کشور اظهار داشت: از سال 2008 اقتصاد جهانی از مرحله ای دشوار گذر کرده  و اقتصادهای نو ظهوراز جمله چین  نیز با استفاده از تنظیم ساختار های اقتصادی  و ارتقاء معیشت مردم و تسریع تغییر و تحولات اقتصادی  به دستاوردهای قابل ملاحظه ای نائل آمده  و نقش مهمی در احیای اقتصاد جهانی داشته است.
وی در ادامه سخنان  خاطر نشان کرد:سعی داریم تا سال 2020 میلادی  تولید ناخالص داخلی  و درآمد ساکنین شهری و روستایی کشور چین را به دو برابر شاخص سال 2010 افزایش داده و در جهت گسترش روابط  و رشد اقتصادی کشورهای دوست از جمله ایران با به کار گیری ظرفیت های شرکت های قدرتمند چینی برای سرمایه گذاری در ایران  تلاش نموده  و همچنین از حضور شرکتهای ایرانی برای سرمایه گزاری در چین نیز استقبال می نماییم.
وی با اشاره به روابط 41 ساله ایران تبادل  و سفرهای مقامات دو کشور را به سرعت رو به رشد دانست. وی نقش اتاق ایران وچین  را برای آشنایی تجار دو کشور، تعمیق دوستی  و مراودات دو جانبه  و ارتقای اقتصاد دو کشور مهم و غیر قابل انکارخواند .
کبریایی معاون  اداره شرق آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران سهم 10 درصدی بخش خصوصی در حجم روابط  اقتصادی با کشورهای مختلف از جمله چین را نگران کننده دانست و یکی از مشکلات کاهش حجم روابط با کشور چین در بخش خصوصی  و خصوصا” کاهش صادرات  را مربوط به تعرفه های ترجیهی عنوان نمود و گفت درحال حاضر  به دلیل اینکه ایران عضو سازمان تجارت جهانی نیست  در بسیاری از موارد اجرای تعرفه های ترجیهی در ارتباط با کشور چین قابل اجرا نیست.
در پایان جلسه برخی از فعالان اقتصادی مشکلات خود را در روابط اقتصادی با چین در حضور  سفیر چین مطرح نمودند.
مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق بازرگانی و صنایع ایران وچین در این جلسه به دلیل عدم حصول به حد نصاب لازم ( به موجب ماده 3-15 اساسنامه) به جلسه نوبت دوم در تاریخ 27/9/91 موکول گردید.